Δωρεάν Μεταφορικά για Παραγγελίες Άνω των 60€ σε όλη την Ελλαδα

Τρόποι αποστολής

Αποστολή και παράδοση

Προκειμένου να διασφαλιστεί η άμεση και άρτια παράδοση της παραγγελίας σας, το myian.gr συνεργάζεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών Speedex, η οποία διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα στην Ελλάδα. Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια των εργάσιμων ημερών.

Παραλαβή από την αποθήκη μας

Εάν επιθυμείτε Παραλαβή από την αποθήκη, έχετε τη δυνατότητα, να μεταβείτε στο χώρο (Ανδρέα Μεταξά 12, Εξάρχεια και ώρες λειτουργίας 11:00πμ – 4:00μμ από Δευτέρα έως Παρασκευή) για την παραλαβή των αγορών σας.

Η παραλαβή γίνεται με την επίδειξη της αστυνομική ταυτότητας και του αριθμού παραγγελίας που σας εστάλη στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας υποδείξατε.

Κόστος παράδοσης

Οι αποστολές των παραγγελιών σε όλη την Ελλάδα, ανεξαρτήτως βάρους και όγκου, είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 50,00€. Για παραγγελίες κάτω των 50,00€ το κόστος αποστολής είναι 3,50€ για την Αθήνα και 4,50€ για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται και το κόστος της αντικαταβολής. Το κόστος αποστολής παραγγελιών εκτός Ελλάδος ανακοινώνεται μετά από αίτημα του πελάτη και συνδέεται με τη χώρα προορισμού.

Χρόνος παράδοσης

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την τοποθέτησή τους. Οι παραγγελίες εντός Αττικής, αλλά και σε μεγάλα αστικά κέντρα παραδίδονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες αφού αποσταλούν. Οι παραγγελίες στην υπόλοιπη Ελλάδα παραδίδονται σε 2-4 εργάσιμες ημέρες. Δεσμευόμενοι από μέρους μας να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη παράδοση των παραγγελιών σας θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε πως η ενδεχόμενη εμπλοκή αστάθμητων παραγόντων όπως απεργίες, θαλάσσιες κακοκαιρίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιρειών, λόγοι ανωτέρας βίας καθώς και σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του), επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα, μπορεί να επιφέρουν καθυστέρηση στην παράδοση της παραγγελίας σας.