Δωρεάν Μεταφορικά για Παραγγελίες Άνω των 60€ σε όλη την Ελλαδα

Όροι χρήσης

1. Γενικά

Η ιστοσελίδα αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης προϊόντων (κοσμημάτων – αξεσουάρ – είδη γάμου, βάπτισης) μέσω του Διαδικτύου της ατομικής εταιρείας «Θωμοπούλου Μαρίνα-Γαρυφαλιά», με έδρα τη Σκουφά 50 – Αθήνα 10672, Αττικής και Α.Φ.Μ. 133222255, Δ.Ο.Υ. Δ ΑΘΗΝΩΝ. Το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) δίνει τη δυνατότητα τόσο στους πελάτες μας όσο και σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου να ενημερωθούν άμεσα για τα προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία μας, καθώς και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους ηλεκτρονικά. Η χρήση της ηλεκτρονικής σελίδας και υπηρεσιών του myian.gr από τον επισκέπτη/χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους παρακάτω όρους χρήσης (εφεξής οι «Όροι Χρήσης και Συναλλαγών» ή οι «Όροι Χρήσης»), που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, που περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα μας. Ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου και εάν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου τους. Ο επισκέπτης/χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των όρων χρήσης για ενδεχόμενες αλλαγές. Το myian.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει μονομερώς τους παρόντες Όρους Χρήσης κατά την απόλυτη διακριτική του ευχέρεια η/και όταν η τροποποίηση επιβάλλεται από το νόμο, ενδεχομένως και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση σας, πάντα ωστόσο στα πλαίσια των συναλλακτικών ηθών και των ορίων που θέτει ο νόμος. Διευκρινίζεται ότι τυχόν αλλαγή των παρόντων Όρων Χρήσης δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη διενεργήσει μέσα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, πριν την έναρξη ισχύος των τροποποιήσεων σύμφωνα με τα ανωτέρω.

2. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Δείτε αναλυτικά τους όρους στην σελίδα μας Πολιτική Απορρήτου.

3. Πνευματική Ιδιοκτησία

Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων του παρόντος δικτυακού τόπου, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφιστικών, σχεδίων, γραφικών, φωτογραφιών, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του myian.gr και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων και συνθηκών. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου του δικτυακού τόπου για κανέναν σκοπό, πλην της αυστηρά προσωπικής χρήσης, εκτός και αν το myian.gr δώσει εγγράφως τη συναίνεση του. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το myian.gr ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα του myian.gr προστατεύεται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στις ιστοσελίδες του myian.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους. Επιφυλασσομένων όλων των δικαιωμάτων, κάθε κείμενο ή εικόνα που φέρει το σύμβολο rimama.gr είναι σήμα καταχωρημένο.

4. Υπηρεσίες Ηλεκτρονικού Καταστήματος myian.gr

Ι. Πληροφορίες

Οι πληροφορίες που παρέχονται από το myian.gr είναι πλήρεις, αληθείς και έγκυρες είτε αυτές αφορούν στην ταυτότητά, είτε στα παρεχόμενα προϊόντα – υπηρεσίες από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Οι ανωτέρω εγγυήσεις τελούν υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, τα οποία δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω διακοπών λειτουργίας του παρόντος δικτυακού τόπου ή και λόγω ανωτέρας βίας.

ΙΙ. Εγγραφή Μέλους

Η Εγγραφή

Η εγγραφή σας ως μέλος στο myian.gr ΔΕΝ είναι απαραίτητη προκειμένου να διενεργήσετε μια αγορά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Με την εισαγωγή των προσωπικών σας στοιχείων (όνομα και επώνυμο, διεύθυνση, ταχυδρομικό κωδικό της τρέχουσας κύριας κατοικίας, τηλέφωνο, ισχύουσα διεύθυνση ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (email) και ημερομηνία γεννήσεως ) και την αποδοχή των παρόντων Όρων Χρήσης, γίνεστε μέλος στο myian.gr και σας ανοίγουμε προσωπικό λογαριασμό μέλους. Η εγγραφή και η συμμετοχή ως μέλος είναι δωρεάν. Τα προσωπικά σας στοιχεία που μας χορηγείτε κατά την εγγραφή σας ως μέλος, η Εταιρεία μας τα επεξεργάζεται αποκλειστικά για τους σκοπούς που αναφέρονται στην Πολιτική Απορρήτου.

Ο Λογαριασμός

Τα στοιχεία που καταχωρούνται κατά την εγγραφή σας ως μέλος πρέπει να είναι πλήρη, αληθή και επικαιροποιημένα. Σε περίπτωση εγγραφής νομικού προσώπου ως Μέλος, πρέπει να αναφέρεται το όνομα του υπεύθυνου επικοινωνίας.